Lieknėsiu, kiek norėsiu

33 metų Daiva per 8 mėnesius atsikratė 70 kilogramų antsvorio ir ligų maišelio. Ji sako, kad ketina atsikratyti dar 40 kg — ir tuo nė kiek neabejoji, sužinojęs jos istoriją! 166 cm ūgio Daiva nuo vaikystės buvo apkūni — trečioje klasėje mergytė svėrė 66 kg, baigdama vidurinę — jau šimtą. O sulaukus 30-mečio prasidėjo depresija.

Per 8 mėnesius atsikratė 80 kg

„Ką daro žmogus, kai jam bloga? Sėdi namuose ir valgo, — pati į savo klausimą atsako Daiva. — Periodiškai vis laikydavausi kokių dietų. 10-15 kg nukrinta, ir ratas vėl iš naujo sukasi, jie sugrįžta…“

Jauna moteris pasakoja, kaip kreipėsi į endokrinologus ir dietologus, bet rezultato nebuvo. Bet Daiva neketino prarasti vilties sulieknėti. Todėl, kai sesuo pasiūlė gimtadienio dovaną, Daiva nedvejodama pasirinko vizitą į Kauno natūralios medicinos centrą „Echoton“!

Į centrą ji atvažiavo pernai liepos 19-ąją sverdama 176 kg. Tą pat dieną Daivai buvo atliktas maisto netoleravimo ir Vega testai, pirmasis žarnyno valymas. Tiesą sakant — o ir ko delsti?!

Daiva sako, kad laikytis naujosios mitybos sistemos nebuvęs didelis stresas — gal dėl to, kad iš pat pradžių ji buvo nusiteikusi tvirtai. Jau po pirmosios savaitės ji pasijuto lieknesnė ir… sveikesnė. Laikui bėgant tirpo kilogramai. Nuo 15 metų Daiva skundėsi padidėjusiu kraujospūdžiu — šiandien tai pamiršta. Kaip ir kasos negalavimai ar sutrikusi hormonų pusiausvyra. Stuburo ataugos ir druskos ištirpo it nebuvusios. Sinusitai, anginos — anksčiau Daivai kas dvi savaites prireikdavo antibiotikų, šiandien jos nevargina.

„Dabar gyvenu daug linksmiau ir sveikiau“, — sako Daiva.